Fredag og søndag fra 18.00 til 19.30  |  VIPPS: 77252

Om Omsorgskafeen

Omsorgskafeen er et tilbud om gratis middag i varme lokaler til rusmisbrukere, fattige og hjemløse i Trondheim

Omsorgskafeen har en vennlig atmosfære med god mat og tro på at det er håp for alle, fordi Guds kjærlighet fungerer i praksis.  

Kafeen har ingen lønnende ansatte, og alt arbeid gjøres på frivillig basis. Styret er satt sammen av representanter fra ulike menigheter i byen (Betel, Frikirken, Salem og Plan B) i tillegg til daglig leder og stifter av Omsorgskafeen, Walther Jarwson. 

Vil du være med, så send en mail til e-postadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Omsorgskafeen serverer mat to dager i uka, samt deler ut mat, klær og soveposer

På Omsorgskafeen kommer rusmisbrukere, arbeidsledige, uføretrygdede og mennesker som av ulike årsaker har trang økonomi. Hit kommer også ensomme mennesker for fellesskap.

De to kveldene kafeen er åpen, er det normalt mellom 30-50 mennesker innom.

Det serveres varme måltider, deles ut matpakker og varme klær, i tillegg til at Walter deler ut soveposer til husløse i byen.

En del av de som behøver hjelp er for skamfulle over sin situasjon til å selv møte på kafeen. Da møter Walter dem på ulike steder i byen, slik at de får både mat og andre ting de trenger.

Julen er en tøff tid og en mental belastning for mange ensomme og fattige mennesker. Derfor deler Omsorgskafeen ut julegaver og julemat til fattige rundt om i byen før jul. Walter med sine medhjelpere kjører da rundt i Omsorgskafeens varebil, og bringer både mat, velsignelse og juleglede til mange trengende.

Kontakt Oss

Epost: 
post@omsorgskafeen.no

Adresse: 
Erling Skakkes gate 70

Åpningstider

Fredag: 18.00 - 19.30

Søndag: 18.00 - 19.30

Støtte

Omsorgskafeen